Νέο Volkswagen Polo 1.0 TGI: διαθέσιμο από 15.990€

Διαθέσιμo είναι πλέον στην Ελλάδα, το νέο Volkswagen Polo TGi, με τιμή που ξεκινάει από τα €15.990.

Η φιλική προς το περιβάλλον, αυτή έκδοση αυτή του νέου Polo χρησιμοποιεί τον 3κύλινδρο 1.000άρη TSI κινητήρα του ομίλου VW, ο οποίος έχει σχεδιαστεί να καίει και φυσικό αέριο (CNG), έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται το κόστος χρήσης του.

Αποδίδει ισχύ 90 PS και μέγιστη ροπή 16,3 kgm. Διακρίνεται για την οικονομία που προσφέρει, αφού η εργοστασιακή μέση κατανάλωση είναι 3,1 kg/100 km, κάτι που ισοδυναμεί με μόλις €3 για κάθε 100 km.

Μία διαφορά που έχει η έκδοση TGI σε σχέση με τα υπόλοιπα Polo είναι η μείωση του χώρου αποσκευών, από τα 351 στα 251 lt, λόγω της δεξαμενής του CNG που βρίσκεται κάτω απ’ αυτόν.

Η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται σε ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 15άρες ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, ασύμμετρα αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα, πλήρες πακέτο αερόσακων και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού (αυτόματο φρενάρισμα, επιτήρηση του περιβάλλοντα χώρου κ.α.), όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, κλιματισμό, cruise control και σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών.

ECO & Αυτοκίνηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει