Νέες εκδόσεις, περισσότερη τεχνολογία για το SEAT Mii

Η SEAT αναβάθμισε τον βασικό εξοπλισμό στο μικρό της μοντέλο Mii και το συνοδεύει μάλιστα με ένα ολοκληρωμένο όσο και εντυπωσιακό πακέτο τεχνολογιών.

Το ισπανικό μοντέλο θα διατίθεται πλέον μόνο με 5 πόρτες και σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Style, Chic και FR Line.

Mii

Η έκδοση Style διαθέτει το σύστημα You & Mii Color Infotainment, ένα σύστημα ψυχαγωγίας με Bluetooth, USB, κάρτα SD και ενσωματωμένη τεχνολογία smartphone με το ειδικό DriveMii App (διαθέσιμο στο AppStore και το Google Play Store) και κλιματισμό.

Οι εκδόσεις Chic διαθέτουν ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, δερμάτινο πακέτο (τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων), ηχοσύστημα BeatsAudio, πλευρικές λωρίδες χρωμίου και εξωτερικούς καθρέφτες “γκρι atom”.

Οι εκδόσεις FR Line επωφελούνται από ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, μαύρα παράθυρα FR Line Color και Trim. Και αυτές διαθέτουν το κορυφαίο ηχοσύστημα BeatsAudio με ενισχυτή 300 W και subwoofer, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων και ένα πιο κομψό εσωτερικό.

Mii

Σύμφωνα με το χαρακτήρα του Mii, ένας πρόσθετος συνδυασμός στυλ και σύγχρονων τεχνολογιών μπορεί να προστεθεί με το Easy Flex, το Winter Pack και το Sensoric Pack.

Το Easy Flex φέρνει την πρακτικότητα του διπλού δαπέδου, το ρυθμιζόμενο κάθισμα και τον γάντζο στο ντουλαπάκι (αυτό το πακέτο περιλαμβάνεται ήδη ως στάνταρ στις εκδόσεις Chic και FR Line).

Το Winter Pack προσθέτει θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, ενώ το Sensoric Pack φέρνει cruise control, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, αισθητήρες βροχής και φωτός καθώς και LED φώτα ημέρας.

Mii

Χωρίς αλλαγές είναι η γκάμα των κινητήρων, με τον τρικύλινδρο χιλιάρη να αποδίδει 60 και 75 ίππους, όπως και η έκδοση φυσικού αερίου CNG των 68 ίππων.

Όλοι τους συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο (αποκλειστικά στην έκδοση των 75 ίππων), αμφότερα πέντε σχέσεων. Τέλος, το Start & Stop είναι στάνταρ σε όλη τη σειρά κινητήρων Mii.

ECO & Αεριοκίνηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει