Φυσικό Αέριο: Πληρώνεις μόνο ότι εσύ καις και καις όποτε εσύ θέλεις!

Θα πληρώνεις μόνο ότι εσύ καις και θα καις όποτε εσύ το θέλεις! Θέλεις τίποτα άλλο, για να πειστείς; Η κατάλληλη εποχή για την οικονομικότερη λύση θέρμανσης, το φυσικό αέριο, έφτασε! Η τιμή μειώθηκε στο μισό, η διαδικασία είναι εύκολη και έχει πολλαπλά οφέλη. Όχι μόνο καλοριφέρ, αλλά και μαγείρεμα κ ζεστό νερό.

  

Ο λογαριασμός που θα πληρώνεις για φυσικό αέριο είναι πιο φθηνός τόσο από το πετρέλαιο όσο και από το ηλεκτρικό ρεύμα και ο βαθμός απόδοσης φτάνει το 95%.

Θα εξοικονομήσεις για το σπίτι σου έως και 300 ευρώ που δίνεις για πετρέλαιο.

Έχεις τον δικό σου λέβητα, τον οποίο επιλέγεις εσύ πότε θα ενεργοποιήσεις και πληρώνεις μόνο για όσο αέριο καταναλώσει, χωρίς προκαταβολή χρημάτων.

 

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Επωφελήσου τώρα από την 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης, σε Αθήνα μέχρι 31 Μαρτίου και Θεσσαλονίκη μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Ανάλογα με την εγκατάσταση που χρειάζεσαι, έχεις άτοκη χρηματοδότηση που ξεκινά από τα 1.200 ευρώ και φτάνει τα 12.300 ευρώ τα οποία έχεις χρόνο να αποπληρώσεις από 2 έως 3 έτη αντίστοιχα. 

Από Οκτώβρη μειώθηκε η τιμή του κατά 43% και από 1/1/17 μειώθηκε ακόμη 10%, ισχύει για κεντρική και αυτόνομη Θέρμανση.

 

Η Διαδικασία της εγκατάστασης είναι πολύ εύκολη. Από την αίτηση μέχρι την εγκατάσταση αναλαμβάνει η εταιρεία διασύνδεσης που επιλέγεις εσύ.

Μην περιμένεις άλλο να έρθει το βυτίο. Η ροή του φυσικού αερίου είναι συνεχής!

 

Δεν απαιτείται δεξαμενή πετρελαίου άρα δεν απαιτείται συχνή συντήρηση των εγκαταστάσεων.

Είναι το φιλικότερο καύσιμο προς τον άνθρωπο, δεν προκαλείται ρύπανση μιας και είναι φυσικό προϊόν και

παρατείνεται η διάρκεια ζωής των συσκευών και του εξοπλισμού.

 

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για, τέλειο μαγείρεμα στην κουζίνα σου, για να έχεις ζεστό νερό χρήσης αλλά και για θέρμανση.

Μειώνεις την εξάρτησή μας από το «μαύρο χρυσό», εξάρτηση η οποία, λόγω της ανόδου της τιμής του τα τελευταία χρόνια, επιβαρύνει σημαντικά την εθνική οικονομία της Ελλάδας και την υγεία μας και ταυτόχρονα επωφελείσαι.  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει