Σημαντικά οφέλη στα επαγγελματικά μοντέλα της VW, από τη συνεργασία με την ΔΕΠΑ

August 2017
VW

Η Kosmocar – Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα ανακοίνωσε την νέα στρατηγική της συνεργασία με την ΔΕΠΑ για την προώθηση της αεριοκίνησης, αυτήν τη φορά με δύο επαγγελματικά μοντέλα, που κινούνται με φυσικό αέριο, το VW eco load up! και το Caddy Van TGI, καθώς και με την επιβατική έκδοση Caddy Kombi TGI.

 

Ενδεικτικά, η επιδότηση τιμής αγγίζει έως και τα €4.000 στα μοντέλα eco load up! και Caddy TGI «by Fisikon» που κινούνται με φυσικό αέριο.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, επιδοτείται η αγορά συγκεκριμένου αριθμού αυτοκινήτων με τεχνολογία φυσικού αερίου που φέρουν την υπογραφή «by Fisikon», διαμορφώνοντας μια εξαιρετική πρόταση για τον σύγχρονο επαγγελματία.

 

Το eco load up! by Fisikon με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG απαιτεί μόλις 2,61€ για κάθε 100 χιλιόμετρα (μικτή χρήση). Σε σύγκριση με την βενζινοκίνητη έκδοση του load up! 1.0L 75ps που καταναλώνει 4,4 lt / 100km, το όφελος για έναν επαγγελματία που διανύει σε ετήσια βάση περίπου 20,000 χλμ, είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού ξεπερνά σε ετήσια βάση τα 700€

 

Πολύ σημαντικό είναι και το όφελος του επαγγελματία σε περίπτωση επιλογής του Caddy Van TGI by Fisikon, καθώς, συγκρινόμενο με την πετρελαιοκίνητη έκδοση του Caddy Van, το όφελος ξεπερνά τα 400€ σε ετήσια βάση.

 

 CaddyCNGCOMBIECO LOAD UPFISIKONVanVWΔΕΠΑΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ


Αν σας άρεσε το άρθρο που διαβάσατε, κοινοποιήστε το στους φίλους σας:

Newsletter

Αφήστε την ενημέρωση σας σε εμάς! Γραφτείτε στο newletter για να σας ενημερώνουμε με τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας.