SEAT Arona: Στην ελληνική αγορά από 14.900€

Με τιμές που ξεκινούν από 14.900€, έρχεται στην ελληνική αγορά το νέο SEAT Arona. Ένα μοντέρνο όσο και εντυπωσιακό σε εμφάνιση μοντέλο SUV που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μικρών διαστάσεων του όταν κινείται στη πόλη, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός SUV για χρήση εκτός αυτής.

 

Το Arona μοιράζεται μαζί με το νέο Ibiza, την κοινή πλατφόρμα MQB Α0. Με διαστάσεις 4.138 mm μήκος, 1.780 mm πλάτος και 1.543 mm ύψος, ανήκει στην όλο και πιο δημοφιλή κατηγορία των κόμπακτ SUV. Είναι το μικρό αδελφάκι του Ateca, του μεγάλου SUV της SEAT που θα παρουσιαστεί το 2018.

 

SEAT Arona

 

Το SEAT Arona εκτός από εντυπωσιακή και εξατομικευμένη εμφάνιση, αφού προσφέρει την επιλογή  μεταξύ μαύρου, πορτοκαλί ή γκρι χρώματος για την οροφή του, είναι ένα αυτοκίνητο που διαθέτει ένα πλήρη εξοπλισμό που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 

SEAT Arona

 

Σχετικά με την παθητική και ενεργητική ασφάλεια, το νέο SEAT Arona διαθέτει συστήματα οδηγικής υποβοήθησης όπως Front Assist, Hill Hold Control, Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης, Αισθητήρες Φωτός και Βροχής, Σύστημα Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων, Σύστημα Προειδοποίησης Οπισθοπορείας, Ανίχνευση Τυφλού Σημείου, Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με Κάμερα Οπισθοπορείας και Adaptive Cruise Control (ACC) με λειτουργία Stop&Go.

 

Σε ότι αφορά τη συνδεσιμότητα και την άνεση, είναι διαθέσιμα όλα τα γνωστά συστήματα infotainment, όπως το Keyless Entry με Start & Stop System, την υψηλής ακρίβειας και ποιότητας πίσω κάμερα, την premium οθόνη 8” black panel, την ασύρματη βάση φόρτισης τηλεφώνου με κεραία GSM και το ηχοσύστημα BeatsAudioTM.

 

SEAT Arona

 

Στην πρώτη φάση λανσαρίσματος του νέου SEAT Arona, θα είναι διαθέσιμη η έκδοση βενζίνης 1.0 TSI 95 PS και εκείνη με 115 PS με χειροκίνητο ή DSG κιβώτιο ταχυτήτων. Στη συνέχεια, στην γκάμα θα προστεθεί και ο τρίτος κινητήρας βενζίνης, ο νέος 4κύλινδρος 1.5 TSI EVO 150 PS με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων, αποκλειστικά στην έκδοση FR, με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

 

Όσον αφορά τις εκδόσεις πετρελαίου, ο κινητήρας 1.6 TDI θα διατίθεται με 95 PS και 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7-τάχυτο κιβώτιο DSG, καθώς και με 115 PS με 6-τάχυτο κιβώτιο.

 

Τέλος, μετά τα μέσα του 2018 θα λανσαριστεί ο κινητήρας 1.0 TSI 90 PS CNG. Η SEAT είναι ο πρώτος κατασκευαστής που λανσάρει κινητήρα που τροφοδοτείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο CNG στην κατηγορία των compact crossover.

Η πρώτη παρουσίαση του Seat Arona στην Ελλάδα θα γίνει στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017». Επισκεφθείτε την έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2017, που πραγματοποιείται στις 11-19 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στους χώρους του πρώην δυτικού αεροδρομίου Ελληνικού. Δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα με CNG και ενημερωθείτε από το περίπτερο της ΔΕΠΑ για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την αγορά του Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα.

ECO & Αεριοκίνηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει