Ολα τα νέα μοντέλα της αγοράς στην “Αυτοκίνηση Fisikon 2017”

September 2017
Αυτοκίνηση Fisikon 2017

Στον απόηχο της διεθνούς κύρους Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14 με 24 Σεπτεμβρίου 2017) η «Αυτοκίνηση Fisikon 2017», δίνει το καθιερωμένο ραντεβού με το κοινό της, στις 11 με 19 Νοεμβρίου 2017, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

 

Όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017», με την συμμετοχή της πλειοψηφίας των εισαγωγέων-αντιπροσώπων των δημοφιλέστερων αυτοκινητοβιομηχανιών, καθώς και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου.

 

Οι φίλοι των 4 τροχών μπορούν να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς και εκείνα που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και νέες τεχνολογίες στον κλάδο και να κάνουν δωρεάν Test Drive στα μοντέλα που τους ενδιαφέρουν.

 

Η Έκθεση Αυτοκίνηση με τα χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου (οι επισκέπτες στη περσινή έκθεση ξεπέρασαν τους 77.000) και ο εκθεσιακός χώρος διαθέτει άνετη πρόσβαση και δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες.

 FISIKONΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΕΚΘΕΣΗΝέα μοντέλα


Αν σας άρεσε το άρθρο που διαβάσατε, κοινοποιήστε το στους φίλους σας:

Newsletter

Αφήστε την ενημέρωση σας σε εμάς! Γραφτείτε στο newletter για να σας ενημερώνουμε με τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας.