Νέο κατάστημα Autogas Tsopelogiannis στην Αγία Παρασκευή

July 2017
Autogas Tsopelogiannis

Από την Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017, οι κάτοικοι των Αν. Προαστίων, έχουν πλέον ένα νέο κατάστημα Autogas Tsopelogiannis στην περιοχή τους, καθώς η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την άρτια εξυπηρέτηση, ξεκίνησε τη λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος, συνεχίζοντας σταθερά το πλάνο ανάπτυξής της.

 

Ο Όμιλος εταιρειών Tsopelogiannis, με παράδοση στον κλάδο του αυτοκινήτου που μετρά από το 1985, λειτουργεί ήδη δύο πρότυπα κέντρα εγκαταστάσεων στην Μεταμόρφωση και το Ελληνικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο που έχει ιδρύσει τα τελευταία χρόνια δύο εξειδικευμένα  σημεία after sales service (στις αντίστοιχες περιοχές) για να φροντίζει με την ίδια συνέπεια αυτοκίνητα που κινούνται με εναλλακτικά καύσιμα.

 

Ενάντια στο ρεύμα της εποχής, η Autogas Tsopelogiannis επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις, νέες θέσεις εργασίας και τις πλέον σύγχρονες υποδομές και υποδέχεται το κοινό με απόλυτο προσανατολισμό την σωστή εξυπηρέτηση του.

 

«Στα πλαίσια αυτά βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα» αναφέρει ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών της Autogas Tsopelogiannis.

 

Το κατάστημα Ανατολικών Προαστίων με έδρα την Αγία Παρασκευή, θα εξυπηρετεί τόσο ανάγκες νέων εγκαταστάσεων, όσο και after sales service.

 

Στοιχεία καταστήματος

Μεσογείων 409, Αγία Παρασκευή, ΤΚ 15343,  Aττική

Tηλέφωνο:  210 6012839

e-mail:  sales.agia-paraskevi@tsopelogiannis.grAutogas TsopelogiannisΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣυνεργείαΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ


Αν σας άρεσε το άρθρο που διαβάσατε, κοινοποιήστε το στους φίλους σας:

Newsletter

Αφήστε την ενημέρωση σας σε εμάς! Γραφτείτε στο newletter για να σας ενημερώνουμε με τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας.