Φυσικό αέριο σε ακόμη 3 σχολεία στα Τρίκαλα

September 2017
Τρίκαλα

Σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου αποκτούν τρία ακόμη σχολεία στα Τρίκαλα, την ίδια στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες τόσο καθαρισμού σχολικών αυλών όσο και καλωπισμού – ελαιοχρωματισμού διδακτηρίων, ενόψει έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Έφη Λεβέντη σημείωσε πως “η προσπάθεια της Δημοτική Αρχής επικεντρώνεται στα πιο άμεσα και αναγκαία τεχνικά έργα, επιλύοντας βασικά προβλήματα των διδακτηρίων…”, τονίζοντας πως “ελλείψεις υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, λόγω της παλαιότητας πολλών κτιρίων σχολείων…”.

 

Ωστόσο, ιδιαίτερα σημαντική θεωρεί η αντιδήμαρχος την παρέμβαση που γίνεται για τη μείωση του κόστους θέρμανσης, με τη σύνδεση διδακτηρίων με το δίκτυο φυσικού αερίου, διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για τέσσερα σχολεία. Πρόκειται για 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο, το 31ο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Μπάρας, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση στο 30ο Δημοτικό.

 

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν ή εκτελούνται εργασίες ελαιοχρωματισμού σε περισσότερα από 7 σχολικά διδακτήρια και Γυμναστήρια σχολικών μονάδων, ταυτόχρονα με τη φροντίδα καθαρισμού των αύλειων χώρων των σχολείων από τη βλάστηση που αναπτύχθηκε μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΘΕΡΜΑΝΣΗΣχολείαΤΡΙΚΑΛΑΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ


Αν σας άρεσε το άρθρο που διαβάσατε, κοινοποιήστε το στους φίλους σας:

Newsletter

Αφήστε την ενημέρωση σας σε εμάς! Γραφτείτε στο newletter για να σας ενημερώνουμε με τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας.